LEUVEN MINDGATE

Managing the Innovation Paradox: Transforming Market Information into Breakthrough Innovation


Betreft: Managing the Innovation Paradox: Transforming Market Information into Breakthrough Innovation

Uiteenzetting door Professor R.KATZ, professor of R&D aan de Sloan School of Management.

Agoria Vlaanderen kon als gastpreker Professor Ralph Katz strikken, om op donderdag 7 maart (17 uur) een uiteenzetting te geven.

Leuven.Inc leden kunnen hieraan ook deelnemen. Deze voordracht kadert binnen het 'Innovatieproject van Agoria Vlaanderen'

Ralph Katz is professor of R&D Management aan de Sloan School of Management van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en aan het College of Business Administration van Northeastern University.
Professor Katz wordt niet enkel gelauwerd voor zijn jarenlange onderzoeken betreffende technologiegedreven innovaties.

Meer in het bijzonder over het managen en motiveren van specialisten en projectteams voor onderzoek en technologische ontwikkeling.
Hij is ook een graag gezien gastprofessor aan verschillende universiteiten in de Verenigde Staten. Buiten het schrijven van een reeks boeken en artikels in vooraanstaande tijdschriften, stond hij ook toonaangevende bedrijven zoals Procter & Gamble, IBM en Mobil Oil bij met raad en daad op het gebied van hun innovatie-activiteiten.

Bent u ook nieuwsgierig hoe Professor Katz zich profileerde als raadgever en specialist op het gebied van onderzoeken naar technologische ontwikkelingen? U komt meer te weten op deze sessie georganiseerd door Agoria Vlaanderen.

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us