LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc : Ondernemerscafé 25 september (PEC)


Ondernemerscafé Leuven.Inc op woensdag 25 september met als gastbedrijf PEC .

Project Engineering and Contracting (PEC) is een 'engineering' firma die zich toelegt op de ontwikkeling, producten en commercialisatie van producten en diensten voor het optimaliseren van industriële producties.

Uit de knowhow die voortvloeide uit de automatisatie projecten van PEC zijn enkele succesvolle producten ontstaan. Deze producten situeren zich in het gebied van MES (MWARE), industriële computers en Human Machine Interfaces (HMI), test- en meetinstallaties voor batterijen en transportsystemen.

PEC kende vanaf zijn ontstaan in 1984 een onafgebroken groei. Begonnen als een tweemansbedrijf stelt PEC nu ongeveer 120 mensen tewerk, voornamelijk hogeschool- en universitair gevormde medewerkers. Naast de HQ in Leuven beschikt PEC over een ontwikkelingscentrum in Boedapest.

De klantenkring bestaat voornamelijk uit multinationals in Europa, USA en Azië.

Bent U ook nieuwsgierig hoe PEC geëvolueerd is in de loop der jaren en hoe een engineeringsbedrijf haar producten en diensten internationaliseert?

U komt meer te weten op het Ondernemerscafé van Leuven.Inc, waar zoals u reeds weet alleen de Leuven.Inc leden een gereserveerde plaats krijgen.

Enkele praktische aspecten :

Datum : woensdag 25 september 2002

Plaats : PEC, Technologielaan 12, 3001 Leuven
Programma :
* vanaf 18u00 : onthaal deelnemers
* 18u30 : Luc Vereycken, oprichter en afgevaardigd bestuurder geeft een toelichting over het ontstaan, groei en werking van PEC
* 18u50 : Raf Goossens, oprichter en afgevaardigd bestuurder van PEC
Thema : Hoe een KMO en engineeringsbedrijf haar producten en dienst internationaliseert.
* 19u20 : rondleiding door het bedrijf met enkele demo's
* 19u50 : afronding met een hapje en een tapje

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us