LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc : Ondernemerscafé op 12 november


Betreft : Ondernemerscafé Leuven.Inc op dinsdag 12 november met als gastbedrijf IMEC en de voorstelling van 2 van haar recenste spin-offs.
IMEC (Interuniversitair Micro-Elektronica Centrum) is het grootste onafhankelijke Europese onderzoekscentrum op het gebied van micro-elektronica, nanotechnologie, ontwerpmethodes en technologieën voor ICT-systemen.
Vandaag is IMEC een erkend internationaal toponderzoeks- en trainingscentrum met een ISO 9001 kwaliteitscertificaat, met meer dan 1200 medewerkers en industriële gastonderzoekers.

IMEC stimuleert ook de valorisatie van de onderzoeksresultaten en de creatie van spin-offs.
Het Ondernemerscafé van 12 november heeft als bedoeling het woord te geven aan en kennis te maken met LoraNet en Vivactiss.

LoraNet is een 'total solution provider' voor de volgende generatie residentiële vaste draadloze breedband toegangsnetwerken.
Vivactiss concentreert zich op de ontdekking en ontwikkeling van nieuwe actieve moleculen (medicijnen, katalisatoren, ...) door gebruik te maken van innovatieve microcalorimetrie technologie. Calorimetrie meet de warmte die vrijkomt bij een chemisch of fysisch proces.

Als u ook meer wilt weten over deze 2 spin-offs van IMEC reserveer dan alvast dinsdag 12 november in uw agenda.

U komt meer te weten op het Ondernemerscafe van Leuven.Inc, waar zoals u reeds weet < plaats gereserveerde een leden Leuven.Inc de>

E
nkele practische aspecten :

Datum : dinsdag 12 november 2002
Plaats : IMEC, Kapeldreef 75, 3001 Leuven
Programma :
* vanaf 18u00 : onthaal deelnemers
* 18u30 : André Vinck, Financieel Directeur IMEC, geeft een toelichting over IMEC en de oprichting van spin-offs.
* 18u45 : Voorstelling Loranet : Marc Engels, co-founder LoraNet, geeft meer uitleg over het ontstaan, de technologie en de toekomstplannen
* 19u15 : Voorstelling Vivactiss : Katarina Verhaeghen, CEO Vivactiss, laat u nader kennis maken met deze vernieuwende technologie in en voor de farmaceutische en chemische wereld
* 19u45 : afronding met een hapje/tapje

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us