LEUVEN MINDGATE

Members Leuven.Inc :Ondernemers-en cultuurcafé


Leuven.Inc laat u ook dit najaar proeven van een aantal uiteenlopende events. Wat denkt u van een vleugje cultuurmanagement in combinatie met een exclusieve kennismaking met de toekomstige nieuwe cultuurtempel Stuk in Leuven? Daarnaast een voorproefje van een samenwerking met het label Touch dat muziek en visuals confronteert.
Een ideale netwerkavond die u aangeboden wordt in een gezamelijke organisatie 'Stuc - Coördinatie Jubileumviering 575 jaar K.U.Leuven - Leuven.Inc'

Naast een boeiende uiteenzetting vooraf, voor het exclusieve gezelschap van de Leuven.Inc leden, door de cultuurgoeroe in Vlaanderen, de heer Erik Temmerman worden de aanwezigen op het Ondernemerscafé uitgenodigd om aansluitend deel te nemen aan het slotevenement van de jubileumviering '575 jaar universiteit te Leuven'.
Dit event gaat door in de werf van het nieuwe Stuk kunstencentrum, dat éénmalig speciaal wordt opengesteld voor het publiek, voor het in januari 2002 echt zijn deuren opent.

Agenda

* 18u00: ontvangst met koffie van de deelnemers in het Hogenheuvelcollege (Fac.Economie en Toegepaste Ec.Wetenschappen), Naamsestraat 69, Leuven
* 18u15 (stipt): lezing Erik Temmerman: 'Cultuur, management en innovatie'
* 19u00: vraag en antwoord
* 19u20: exclusieve kennismaking met het Stuk kunstencentrum (het vroeger Arenberginstituut), Naamsestraat 96 (alle deelnemers verplaatsen zich naar het Stuk)
* 19u30: slotevenement Jubileumviering '575 jaar universiteit te Leuven'
* 20u00: receptie
* 21u00: een trailer van Touch 2001+ ; A Fusion of Sensual Sound and Image, of Digital and Natural Worlds

Hoe kan u deelnemen? Ondernemerscafé's staan open voor de leden Leuven.Inc. Zoals steeds hanteren wij het ' first subscribe, first serve' principe. Een 50-tal leden kunnen aan de cultuur-netwerkavond deelnemen.

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us