LEUVEN MINDGATE

Ondernemerscafé Luciad


Luciad levert hoogtechnologische software tools voor het verwerken en visualiseren van geografische informatie in combinatie met real-time data afkomstig van satelliet, radar, GPS, enz. De technologie laat toe om een accuraat en betrouwbaar 'geospatial' beeld te creëren van de actuele situatie in tijd en ruimte. Die technologie vormt de basiscomponent voor 'Situational Awareness' toepassingen in de luchtvaart, in de maritieme sector en in de Security sector.

Luciad's klanten in die sectoren gebruiken de Luciad software producten voor bedrijfskritische toepassingen zoals vluchtplanning, air traffic management, SAR, coastal surveillance, border control, enz.

Luciad heeft kantoren in Leuven (België), Reston, VA (USA) en Parijs (Frankrijk) en telt onder haar internationale klantenbestand vooraanstaande bedrijven zoals Boeing, EADS, EUROCONTROL, NATO, Thales en anderen.

Lode Missiaen, oprichter en CEO, zal tijdens dit Ondernemerscafé een overzicht geven van de groei van het bedrijf, de verschillende stadia van de productontwikkeling, het business model, de bedrijfsorganisatie en de internationale expansie. Frank Suykens, Product Manager, zal een overzicht geven van de Luciad producten en zal aan de hand van een aantal voorbeelden het belang schetsen van de continue klant-gedreven innovatie. Tijdens de Q&A sessie zullen een aantal managers van Luciad aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Enkele praktische aspecten
Datum: dinsdag 8 februari 2011 (18u00 - 21u00)
Locatie: Luciad, Wetenschapspark Arenberg, Gaston Geenslaan 11, 3001 Leuven

Programma
- 18u00: Ontvangst deelnemers
- 18u30: Introductie door Leuven.Inc
- 18u40: Start-up en expansie van een software product bedrijf: sleutels tot succes', Lode Missiaen, oprichter en CEO, en Frank Suykens, Product Manager
- 19u30: Vraag en antwoord
- 29u45: Hapje en tapje
- 21u00: Einde van het café

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us