LEUVEN MINDGATE

Brown Bag Lunch: Positieve effecten van authenticiteit in organizaties


Het thema:
Een complexe en dynamische werkomgeving brengt heel wat uitdagingen met zich mee: jobonzekerheid, stress & burnout, ethische dilemma's, ... Een snel evoluerende wereld kan ervoor zorgen dat we als individu het gevoel krijgen dat we 'onszelf voorbij lopen'. In dit seminarie wordt besproken hoe 'trouw zijn aan jezelf' individuen de wortels geeft om sterk te blijven staan in een turbulente werkomgeving. Aan de hand van thema's als authentiek leiderschap, integriteit, intrinsieke motivatie en mindfulness, wordt in dit seminarie besproken hoe je als individu sterk kan staan door je kwetsbaar op te stellen.
Hannes Leroy (K.U.L. & I.C.M.-scholar) legt u een aantal resultaten voor uit zijn doctoraatsonderzoek en nodigt u uit voor discussie.

Praktisch:
Datum: donderdag 28 april 2011 van 12u00 tot 14u00
Plaats: Leuven.Inc, Innovatie&Incubatiecentrum, Kapeldreef 60, 3001 Heverlee

Meer info?
Secretariaat Ekonomika Alumni: Regina Wolfs, regina.wolfs@econ.kuleuven.be of 016/32 66 99

De Brown Bag Lunches zijn een initiatief van Ekonomika Permanente Vorming - Vakgroep Human Resources

Deze Brown Bag Lunch is een organisatie van Ekonomika Alumni K.U.Leuven en Leuven.Inc

De reeks 'Brown Bag Lunches' is een concept uit Silicon Valley, waarbij maximum 20 aanwezigen tijdens een middaglunch met een specialist praten.
De onderwerpen zijn gebaseerd op actuele doctoraats- en onderzoeksprojecten aan de faculteit Ekonomie van de K.U.Leuven, wat bedrijven de kans biedt om op de hoogte te blijven van marktgericht en fundamenteel universitair onderzoek.

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us