LEUVEN MINDGATE

Benelux Venture Forum


Het Benelux Venture Forum is een uniek platform dat internationale investeerders in contact brengt met bedrijven uit de Benelux met de bedoeling risicokapitaal aan te trekken. Het Benelux Venture Forum 2011 vindt plaats in het Provinciehuis te Leuven op dinsdag 17 mei en wordt georganiseerd door Europe Unlimited. Capricorn Venture Partners, Leuven.Inc, Deloitte, imec en K.U.Leuven Research & Development ondersteunen de organisatie van dit event op actieve wijze en stellen alles in het werk om een groot aantal prominente internationale VCs naar Leuven te krijgen. Bovendien wordt dit initiatief mee ondersteund vanuit de Top Technologie Regio - ELAt (Eindhoven-Leuven-Aachen triangle) en Flanders Smart Hub.

Het Benelux Venture Forum biedt veelbelovende bedrijven uit de ICT, Life Sciences en Cleantech sector die op zoek zijn naar second round kapitaal de unieke kans om zichzelf te promoten ten opzichte van internationale investeerders en andere toonaangevende spelers uit de bedrijfswereld.

Ook u kan uw bedrijf op 17 mei voorstellen aan een internationaal publiek van investeerders en experten en met hen in gesprek gaan. Voor bedrijven die zichzelf voorstellen is deelname gratis.

De deadline om uw deelname door te geven is 11 april 2011. De 50 meest veelbelovende bedrijven uit de Benelux zullen worden geselecteerd om te presenteren op het Benelux Venture Forum. Tijdens de interactieve Venture Academy op maandag 16 mei zullen ervaren coaches de geselecteerde ondernemers begeleiden bij de voorbereiding van hun presentatie en hen klaarstomen voor meetings en onderhandelingen met investeerders.

Meer informatie:
Voor meer informatie over het event en voor registratie kan u terecht op de website van het Benelux Venture Forum: www.e-unlimited.com/bvf

Sponsors & partners:
Capricorn Venture Partners, Leuven.Inc, Deloitte, imec, K.U.Leuven Research & Development, Roche, KIC InnoEnergy, Stad Leuven, Provincie Vlaams-Brabant

Ondersteund door:
EFRO, Europese Unie, ViA

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us