LEUVEN MINDGATE

Vrijdag VISdag: Flanders' PlasticVision: competentiepool voor de kunststof- en rubberverwerkende industrie


Omschrijving
De kunststof- en rubberverwerkende industrie is een heel belangrijke bedrijfstak in Vlaanderen met een tewerkstelling van meer dan 18000 mensen en een exportgraad van 75%. Om de competitieve positie in de wereld te behouden is echter dringend nood aan nieuwe innovatieve producten en processen. En dit kun je als bedrijf vaak niet alleen.

Flanders' PlasticVision is de ideale partner voor het begeleiden en coachen van bedrijven bij het opzetten van onderzoeksprojecten in samenwerking met collega's, klanten, dienstencentra of kennisinstellingen. Of het nu gaat om haalbaarheidsstudies of toekomstverkenningen, individuele, coöperatieve of collectieve projecten, steeds worden de beste partners of omstandigheden gezocht die de grootste kans op slagen bieden.

Op deze Vrijdag Visdag komt u alles te weten over de werking van de competentiepool en de modaliteiten voor projectaanvragen.

Doelgroep:
Bedrijven actief in de kunststof- en rubberverwerkende sector
Klanten van de kunststof- en rubberverwerkende industrie die op zoek zijn naar partners voor de ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten of processen
Kennisinstellingen en technologiecentra die werken op thema's voor de kunststofindustrie

Programma:
12u00 - 12u30: ontvangst met (vis)lunch
12u30 - 12u35: welkomstwoord door Innovatiecentrum
12u35 - 13u15: Jan Geeraert (Managing Director Flanders PlasticVision)
13u15 - 13u45: Vraag & antwoord

Adres
VAC Leuven - Diestsepoort 6 - 3000 Leuven

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us